Verbouw

Er kunnen veel redenen zijn om een pand te verbouwen; uw omstandigheden zijn veranderd of u wilt simpelweg wat anders; een ruimte anders benutten, het uiterlijk van de woning moderniseren of meer ruimte creëren.

Wij horen graag wat uw wensen precies zijn en denken dan ook graag met u mee over de verschillende opties voor de verbouwing. Naast ontwerpen en uitvoering komen bij het verbouwen ook veel praktische zaken kijken, zoals; complexe wetgeving en bouwkundige eisen waaraan moet worden voldaan. Ook hierin kunnen wij u begeleiden.

Wij laten graag de resultaten voor ons spreken.

Aanbouw

Een veelvoorkomende vorm van een verbouw is de aanbouw. Heeft u plannen om uw woning uit te breiden of wilt u weten wat er mogelijk is?

Wij bieden u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin alle stappen van het project met u worden doorlopen en uw wensen in kaart brengen. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over verschillende materialen zoals; isolatie, gevelafwerking, dakbedekking en binnen afwerking. Met de kennis die wij opdoen in het kennismakingsgesprek kunnen wij u adviseren in de beste opties voor uw project!

Dakkapellen

Bouwbedrijf Koster heeft ruime ervaring met het plaatsen van dakkappelen. Deze kunnen zowel prefab geleverd worden als in het werk worden gemaakt. Dakkappelen zijn er in veel variaties. Grote of kleine dakkapellen, of alleen een dakraam. Klassiek met degelijk houtwerk of onderhoudsarm met trespa. Alles is mogelijk en volledig aan te passen uw wensen. Maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.