Renovatie

Door middel van renovatie wordt een verouderd gebouw weer nieuw leven ingeblazen. Door de authentieke charmes van het gebouw te behouden en deze moeiteloos te laten overvloeien in moderne aspecten, ontstaat er een moderne ruimte met respect voor het verleden. Wij proberen de renovatie altijd zo danig te plannen dat de huidige bewoner er zo min mogelijk last van heeft. Naast moderniseren is het uiteindelijke doel van renoveren groot onderhoud en hoge kosten reduceren.

Wij laten graag de resultaten voor ons spreken.

Restauratie

Bij bouwbedrijf koster heeft restaureren een waardevolle betekenis, namelijk: met oog voor detail en de authenticiteit van vroeger bewaren maar de gemakken van het heden intrigeren. Of het voor wetgeving -bij monumenten en beschermde stadsgezichten- of voor nostalgie is, het bewaren van oude details geeft karakter aan een gebouw. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het herstellen van specifieke bouwwerken.

Dak renovatie

Door veroudering, nieuwe eisen of nieuwe energienormen wordt het steeds gunstiger om bij bestaande gebouwen de daken te vernieuwen of te isoleren. Dit kan zowel van binnen- als buitenaf. Naast een lagere energierekening zorgt een dakrenovatie ook voor minder geluidsoverlast en een strakke uitstraling. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Badkamer of wc renovatie

Uw badkamer en/of wc renoveren? Dat kan! Wij renoveren regelmatig badkamers om de meest uiteenlopende redenen; het moderniseren, toevoegen van comfort, leeftijdsbestendig maken of het personaliseren van uw woning zijn redenen om uw badkamer en/of wc te renoveren. Dit kan geheel naar uw eigen eisen en wensen.

Isoleren

Isoleren is een veelvoorkomende wens. Of het gaat om een enkele ruit naar dubbel glas vernieuwen of een compleet gebouw voorzien van voorzetwanden met isolatie, het kan allemaal. Hierbij is elk gebouw anders en vraagt het om een eigen invulling. Wij passen ons volledig aan uw wensen aan en bieden een passend advies aan!