Onderhoud & Service

Een slot dat niet naar behoren werkt, een lekkage of een deur die niet meer open gaat; dit zijn allerlei problemen die in of rondom uw woning/bedrijfspand voor kunnen komen en deze wilt u zo snel mogelijk hebben opgelost. Onze allround-timmermannen zijn ervaren met het oplossen van deze problemen. Ook voor groot onderhoud of gefaseerd onderhoud staan wij klaar.

Wij laten graag onze resultaten voor ons spreken.

Regulier onderhoud

Het is verstandig om het onderhoud niet te lang uit te stellen. Dit voorkomt ongemakken en hoge kosten op een later tijdstip. Of het nu gaat om een dakgoot vervangen, houtrot in uw kozijn bijwerken of dakpannen vervangen, wij voeren deze werkzaamheden graag voor uw uit!

Lekkage

Lekkages kunnen diverse oorzaken hebben: een kapotte dakpan, verouderd leidingwerk, een lekke goot of zelfs een onderliggend bouwkundig gebrek. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het opsporen en verhelpen van lekkages. Lekkages kunnen zeer vervelend zijn, daarom is het van belang dat deze op een kort termijn opgelost worden. Door onze flexibele service staan wij altijd voor u klaar!

Groot onderhoud

Heeft uw woning of bedrijfspand achterstallig onderhoud en heeft het een grote onderhoudsbeurt nodig? Of heeft u een complex dat preventief vernieuwd moet worden? Wij denken graag met u mee! Een goede planning en goed contact zorgt voor een voorspoedig verloop van het onderhoud. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een meer-jaren-onderhoudsplanning. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.