Energiezuining wonen

energiezuinig wonen Sneek

Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Energiebesparing helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen.

Energiebesparing pakt ook goed uit voor uw portemonnee. De energiekosten van een gemiddeld huishouden bedragen ruim 2.200 euro per jaar. Minder gas en elektriciteit verbruiken betekent direct geld besparen.

Energie besparen: tips

  • Verbeter de isolatie van uw woning. Dat kost eenmalig geld, maar het verlaagt structureel uw energiekosten en maakt het aangenamer in huis.
  • Staat er een onzuinige cv- of combiketel in huis, of een elektrische boiler? Overweeg die te vervangen door een hoog rendement combiketel op gas. Doordat die efficiënter werkt, verbruikt die minder gas.
  • Leg zonnepanelen op uw dak. Die investering is haalbaarder dan u denkt: de prijzen zijn enorm gedaald en er is subsidie.

Energiesprong Sneek

Bouwbedrijf Koster is een deelnemende partij in Energiesprong Sneek.

Energiesprong Sneek is een project van de gemeente Súdwest Fryslân. De gemeente heeft particuliere bedrijven geselecteerd die aan de kwaliteitseisen van de gemeente voldoen. Deze bedrijven richten zich op de opname van uw woning, de (ver)bouw, het klimaat en de energie in woningen. Ons doel is om in de periode tot 2016 bij tenminste 1.300 bestaande woningen een energiebesparing te realiseren van tenminste 45%.

Een ambitieus streven, maar het moet kunnen! Want meer dan de helft van de woningen in Sneek is gebouwd vóór 1976. En hoe ouder de woning, hoe makkelijker er valt te scoren in de energieprestaties. Met een slim pakket van maatregelen wordt uw woning comfortabeler, energiezuiniger en kan op de energielasten worden bespaard. Zoveel, dat u dit pakket gegarandeerd compenseert met lagere energielasten. Energiesprong Sneek is goed voor uw woongenot, goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu!

Advies op maat

Vrijblijvend kunnen we bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een offerte te maken. Ook kan dan bepaald worden of er een totaal plan met behulp van een maatwerkadviseur wenselijk is. Bel 0515-411822 of mail naar info@bouwbedrijf-koster.nl voor een afspraak.

Enkele handige links

Energiesubsidiewijzer

Verbeteruwhuis.nl

Menu